Smoby Hello Kitty Cooky konyha
Cikkszám: 50036
Változat alapára:10990 Ft
Fogyasztói ár10990 Ft
Az áfa összege
Ár / kg

A termék jelenleg nincs raktáron Értesítést kérek!

Smoby Hello Kitty Cooky konyha rózsaszín 42 cm magas munkafelülettel 19 kiegészítővel új dobozos
Ez a Hello Kitty Cooky konyha gyerekeknek nagyon szép és egyedülálló színkombinációban tündököl, melyet a világosrózsaszín és a sötétrózsaszín kombinációja alkot, fehér kontraszttal. Ez a SMOBY játékkonyha a gyermekek világában közkedvelt és híres Hello Kitty cicával díszített. Ez a gyerekkonyha egy nagyon szép konyhapult, sok zuggal és minden szükséges funkcióval, mellyel egy igazi játékkonyhának fel kell lennie szerelve. Minden foganytú, gomb és edény a kisgyerekek igényeire és kezecskéire van szabva már 18 hónapos kortól. Ez a játékkonyha minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely hosszú éveken keresztül olyan, mint az új. A SMOBY konyha egy minőséges francia gyártmány, mely kezeskedik a minőségért és a műanyag ellenállóképességéért, mely egyben tapintásra nagyon kellemes is.
Ez a SMOBY gyerekkonyha 85 cm magas, a munkafelület magassága a földtől mérve 42 cm. A konyha alsó részében egy kinyitható ajtajú sütő található, mely egy kedves Hello Kitty cica képpel van díszítve. Az oldalain rakadótér található, melyre gyermeke rápakolhatja edényeit. A konyha domináns része a tűzhely, melynek gombja mechanikus Klik-Klik hangot ad ki. A tűzhely mögött egy bemélyedés van kialakítva, edények elrakására szolgál. A konyha oldalsó részeit meg lehet emelni, ahol ugyanúgy rakodótér található evőeszközökre és apróságokra. Jobb feléről egy étkezősarok van elhelyezve, ahol gyeremek felszolgálhatja finomságait, bal oldalán pedig egy mosogatótál van.
A tűzhely felett egy fal található, rengeteg rakodótérrel és kávéfőzővel, mely egy csészével is fel van szerelve. A kávéfőző kávé, tej vagy csokikapszulákra működik. A konyhapolc elegendő helyet nyújt a poharakra, sütikre. A konyha dísze egy órával ellátott szagelszívó is, melyen egy evőeszközre való tartó is található. Felette is van hely a tányérok elrakására. Ez a a SMOBY gyerekkonyha 19 kiegészítővel együtt kapható, melyek fantasztikussá varázsolják a játékot. Egy közös játék gyermekének tökéletes szociális interakció, közben a felnőttek világát imitálják, valamint komunikációs képességeiket is fejlesztik. Ezzel a remek konyhával gyermeke séfszakácsként egyedülálló élményeket élhet át. A francia SMOBY gyártó egy világvezető gyerekjáték gyártó, mely minőségével a legszigorúbb európai normákat követi.

Baba mama rótermékek szállítása utánvéttel

Fel