Avent SCF356/00 cumisüveg melegítő
Cikkszám: 60011
Változat alapára:6990 Ft
Fogyasztói ár6990 Ft
Az áfa összege
Ár / kg

A termék jelenleg nincs raktáron Értesítést kérek!

 

Megőrzi az anyatejben található tápanyagokat és vitaminokat
30 éves tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk vele, mennyire fontos gyermeke számára az anyatej. A Philips AVENT cumisüveg-melegítők kíméletesen és egyenletesen melegítik fel az anyatejet, így hozzájárulnak a tej minőségének megőrzéséhez.

Biztonságos és kíméletes és kíméletes melegítés A melegítési folyamat alatt a tej cirkulál az egyenletes, forró pontok nélküli melegítés biztosítása érdekében.
Nem melegíti túl a tejet Nem melegíti túl a tejet A beépített érzékelőnek köszönhetően ellenőrzi a tej hőmérsékletét, megakadályozva a túlmelegítést

Intelligens folyamatjelzési funkcióval, Fény jelzi a tej melegítési folyamatát.

Sokoldalú és biztonságos használatot nyújtó kialakítás Az automatikusan melegen tartó funkció 20 percig gondoskodik a tej melegen tartásáról, mielőtt automatikusan kikapcsolja a készüléket.

Többféle melegítési beállítás a tej számára Több biztonságos véghőmérséklet is beállítható a tej melegítésekor

Gondosan olvassza ki a tejet Biztonságosan és kíméletesen kiolvaszthatja a tejet, miközben gyermekével töltheti az időt. Ez a folyó csapvíz alatti kiolvasztáshoz képest kényelmesebb, a hűtőben való kiolvasztásnál pedig gyorsabb. És mindenekfelett biztonságosabb a mikrosütőben való kiolvasztásnál.

Philips AVENT termékcsaláddal kompatibilis Minden Philips AVENT cumisüveg (kivéve a 60 ml-es) és bébiételtartó használható az üvegmelegítővel

A készülék bébiétel felmelegítésére szolgáló beállítással is rendelkezik.
CSOMAGOLÁS NÉLKÜLI , ÚJSZERŰ! 

Baba mama rótermékek szállítása utánvéttel

Fel