Vásárlási tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, valamint azt is, hogy fenti személyes adataimat kizárólag a baba-mamavilág.hu dolgozói ismerhetik meg.

Önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárulok ahhoz, hogy a fent meghatározott személyes adataim kezelésével és felhasználásával a baba-mamavilag.hu részemre közvetlen megkeresés módszerével, áruinak és szolgáltatásainak ajánlásával, valamint piackutatás céljából elektronikus (amennyiben a hírlevél opció kipipálásra kerül) és/vagy postai úton reklámcélú anyagokat küldjön.

Kijelentem, hogy tájékoztatást kaptam jogaimról, miszerint a www.baba-mamavilag.hu címen, valamint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ügyfélszolgálati e-mail címén bármikor tájékoztatást kérhetek adataim kezeléséről és kérhetem azok helyesbítését, illetve törlését, valamint a fenti hozzájáruló nyilatkozatomat bármikor indokolás és korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonhatom.

Vásárlási feltételek

17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet értelmében, amely a távollevők között kötött szerződésekről szól, az alábbiakról tájékoztatjuk látogatóinkat:

1. Adatok:

  • Nyilvántartási száma: 51177342
  • Adószáma: 68070333-1-43
  • Statisztikai számjel: 68070333-4791-231-01
  • Képviselő: Balogh Éva
  • Számlaszám: 10700529-57898245-51100005
  • Telefon:+36 30 710-1980
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Web oldal: http://www.baba-mamavilag.hu

2. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:br/>
Az oldalakon látható termékek képe mellett jelenik meg a termékinformáció. Ennek hiánya esetén bővebb információt elérhetőségeinken kérhet.

3. A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők:

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár.
A megrendelt áru ellenértékét átutalással, utánvéttel vagy személyes átvételkor készpénzzel lehet kiegyenlíteni, a megrendeléskor általunk visszaigazoltaknak megfelelően

Az áru átvétele: Budapest területén személyes átvételi lehetőséget biztosítunk, ennek részleteiről, érdeklődjön elérhetőségeinken. Egyéb településre futárszolgálat útján tudjuk a megrendelt árut eljuttatni, melynek költségei a megrendelőt terhelik.

A megrendeléseket a vételár kiegyenlítését követően maximum 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni.

4. Az ajánlati kötöttség idejéről:

Honlapunkon keresztül megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!

5. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot:

- amennyiben a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

6. Szavatosság:7. Az oldalak használata:

Az oldalainkon szolgáltatott anyagok önmagukban, jótállás vagy garancia vállalása nélkül jutnak el Önhöz. Az anyagokért történő mindenféle felelősségvállalást elutasítunk.

8. Személyes adatok:

Ha Ön olyan információt közöl ezen oldalakon vagy az oldalak segítségével, amelyek segítségével Ön azonosítható, akkor Ön elfogadja, hogy cégünk azokat az Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően őrizze és felhasználja.

9. Más Internetes oldalakhoz való kapcsolódás:

Jelen oldalakról más Internetes oldalakra való kapcsolódási lehetőségek (linkek) kizárólag látogatóink kényelmét szolgálják. Amikor, e kapcsolatokat használja, oldalunkat elhagyja. Cégünknek nem áll módjában ezen oldalak rendszeres ellenőrzése, így azok tartalmáért, elérhetőségéért semmilyen módon nem felel. Az ott található anyagokért, információkért vagy szoftverekért, az azokból származtatható következményekért felelősséget cégünk nem vállal.

10. Az oldalon elhelyezett termékekért, az ott feltüntetett árakért felelősséget vállalni nem tudunk.

11. Fogyasztóvédelemmel és jótállással kapcsolatos szervezetek:

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget
- ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET
- KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

12. Idevonatkozó törvények, rendeletek és egyéb jogszabályok:

- 1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről

Az Ön által vásárolt termékre, termékekre a fentieken kívül a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (a PTK), az 1993. évi X. törvény, az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet, 119/1995. (IX. 29.) MT rendeletek előírásai vonatkoznak.

 

13.Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Ha a dolog adásvételétől eltérő szerződés esetén a teljesítés megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő: Attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt személy, a fuvarozótól a csomagot átveszi. A 14 nap eltelte után nem áll módunkban elfogadni a vásárlástól való elállást!

Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát egyértelmű nyilatkozatban elektronikus úton küldött levél útján köteles közölni velünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emilcímen!

lletve a csomag visszaküldésével a mellékelt felmondási nyilatkozatot is köteles kitöltve visszajuttatni hozzánk!

Mi visszaigazoljuk, és ezt követően tudunk egyeztetni a visszaküldés folyamatáról és módjáról. Kérjük, hogy egyeztetés nélkül ne indítson vissza csomagot!

A fogyasztó elállásával összefüggésben kizárólag a termék eladó részére történő visszaküldésének költségeit köteles viselni, ezért a terméket nem adhatja fel utánvétellel vagy portóval.

Ha a fogyasztó eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a dolgot a határidő lejárta előtt elküldi.

Vásárlástól való elállás esetén a baba-mamavilag.hu köteles a vevő által kifizetett összeget legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 14 naptári napon belül visszatéríteni.

A fogyasztó csak a dolog jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges kezelést meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel!

(a fogyasztó felel a termék kipróbálását meghaladó használatból adódó értékcsökkenésért)

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

Letölthető Elállási/Felmondási nyilatkozatminta


Csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza!

Címzett: Balogh Éva Budapest 1238 Hold utca 7.
Telefon : 30/ 710 1980 .
emailcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi dolog/dolgok adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása:

Kelt:

Baba mama rótermékek szállítása utánvéttel

Fel